Dome 60

Enda mer allsidig enn en grill, vil det raskt bli et sosialt knutepunkt - uansett årstid - som du slår ut sprø pizza og saftige steker eller slow-cooked stuinger for dine venner. Nå temperaturer på mer enn 450 ° C i løpet av kort tid, har Dome60 slike utmerket varmeisolering at du kan lage mat i det i opptil to timer etter at brannen er slukket.

Fyr opp med den kompakte og kraftige Dome 60 vedfyrte ovn. Den kommer på døren din med en forhåndsmontert kuppelformet ovn, metallstativ og tilbehør som alle er inkludert i prisen.
Bare monter stativet og plassere ovnen der den skal stå. Den er kun en meter bred, og passer perfekt i en liten hage eller på en terrasse og tar bare 20 minutter å montere.


I motsetning til andre vedfyrte ovn selskaper, er alle våre ovner håndlaget i Italia ved hjelp av tradisjonelle metoder og materialer, pluss alle våre utendørs ovner er sertifisert trygg mat. 

View the embedded image gallery online at:
https://www.krukkegaarden.no/pizzaovn/dome#sigProGalleria072c861229

 

 

 

Om krukkegården

Vi liker å tro at vi har landets beste utvalg i hagekrukker. I tillegg har vi et ganske stort utvalg av planter, hagetilbehør og gaver til deg og dine.

KONTAKT OG BESØK

Treider Gård
Drøbakveien 153
1430 - Ås
telefon: 649 40 041
post@krukkegaarden.no

  

Log in or create an account